Fő oldal >> Vagyonvédelem
Az elektronikus vagyonvédelmi rendszerek megvalósítása a tervezéskor kezdődik, a terveket már az elektromos tervezéssel egy időben készek vagyunk elkészíteni. Vállaljuk - akár az Ön által preferált biztosító vagyonvédelmi szakértőjével is konzultálva - a legoptimálisabb, a biztosító által biztosan elfogadott megoldás kidolgozását és költségelését.
De mit ér a legjobb terv megvalósítás nélkül? Természetesen partnerei vagyunk a kivitelezésben is, akár a saját, akár más terveiből dolgozva készítjük elsősorban a piacvezető DSC és Paradox gyártmányú eszközökből építkező riasztó rendszereinket. Vállaljuk az egyébként minden esetben szabotázsvédett és elektromosan árnyékolt vezetékek falba süllyesztését vagy a kisebb felfordulással járó kábel csatornázás elvégzését is. Amennyiben a dokumentáció rendelkezésre áll, elvállaljuk az akár más által készített riasztó rendszer kibővítését, átalakítását is, az Ön megváltozott igényeihez igazodva.
Mivel rendszereinket elismerten piacvezető cégek gyártmányaiból építjük, illetve minőségellenőrző rendszerünkkel teszteljük átadás előtt, a szokásosnál szigorúbb garanciát tudunk vállalni az általunk épített rendszerekre. Ez jelenleg a következőt jelenti:
  • 1 év garancia a beépített anyagok gyártási eredetű meghibásodásaira, ami a rendszeresen karbantartott DSC bázisú rendszereknél 2 év (lásd lejjebb)!

  • 2 év garancia a szerelési hibából eredő meghibásodások kijavítására
  • Ne feledjük, még a legjobb elemekből építkező rendszert is érdemes folyamatosan ellenőrizni, karbantartani. Ezt a műveletet a riasztóknál olyan fontosnak tartjuk, hogy a szokványos garanciaidő kétszeresét, azaz 2 évet adunk a DSC központokkal épített riasztórendszereinkre, amennyiben Ön az előírt 6 havonta esedékes ellenőrzést elvégeztetheti velünk. Garanciaidőn túli szerviz igényét karbantartási szerződés keretében, vagy eseti kihívásra is szívesen ellátjuk.
    Rendszereink - a tényleg nagyon kicsiket kivéve - alkalmasak távfelügyeleti rendszerbe kötésre. Igénye esetén mind rádióátjátszókat, mind telefonvonalat használó távfelügyeleti központokhoz tudjuk nyújtani a szükséges hardver és szoftver megoldásokat, de voice-moduljaink például azt is lehetővé teszik - havi díj fizetése nélkül - hogy az Ön által előre bemondott hangüzenettel felhívják az Ön által kért telefonszámokat (akár 7 különböző telefonszámot is).
    Őszintén bízunk benne, hogy sikerült érdeklődését felkeltenünk, és hamarosan ügyfeleink között köszönthetjük.
    Elérhetőségeink