Fő oldal >> Informatika
Mint gyakorlott cégvezető, bizonyára Ön is egyetért velünk abban, hogy cégének sikeres működése nagymértékben függ az Önöket kiszolgáló informatikai rendszer biztonságos, hatékony üzemeltetésétől. A közel 20 éves szakmai múltra visszatekintő szakembergárdánk és cégünk, a Help-Express Kft. legfontosabb célkitűzése, hogy hozzájáruljon a győztesek sikereihez - elsősorban azoknak az eredményeihez, akik üzleti modelljükben, cégen belüli és kívüli kommunikációjukban hatékonyan szeretnék kihasználni az információs technológiák előnyeit, akik stratégiai jelentőséget tulajdonítanak annak, hogy adataik a megfelelő helyen és időben hasznos információként álljanak rendelkezésre. Vállalkozunk partnereink üzleti modelljéhez tökéletesen illeszkedő, standard és egyedi megoldásokat optimálisan ötvöző, integrált informatikai és telefon rendszerek tervezésére, fejlesztésére, bevezetésére és az üzemeltetés folyamatos támogatására. Megrendelőink kívánsága szerint elvégezzük az üzleti modell átvizsgálását, és javaslatokat teszünk az üzleti és informatikai modellek hatékony összehangolására (BPR). Megbízóink hosszú távú, a kölcsönös bizalomra épülő, stratégiai partnerségre számíthatnak. Tökéletesen együtt tudunk működni - ha van ilyen kolléga - a helyi rendszergazdával, miközben Önök a munkatársuk helyismeretének és azonnali elérhetőségének az előnyeit ötvözhetik egy nagyobb cég széles körből származó tapasztalataival és folyamatos rendelkezésre állásával.
Cégünk az IBM Business Partnere, a Microsoft Partnere, foglalkozunk többek közt IBM, H/P, Compaq, Minolta, Olivetti, Epson, Lexmark berendezésekkel és kellékanyagokkal.
Informatikai szolgáltatásaink:
 • Szakvélemények készítése, bővítési, üzemeltetési tanácsok, informatikai szabályzatok készítése nem tőlünk vásárolt berendezések működtetéséhez is

 • Számítógép hálózatok, komplex informatikai rendszerek tervezése és kivitelezése

 • Brand- és no-name szerverek és PC kompatibilis munkaállomások összeállítása, tanácsadással

 • PC kompatibilis számítógépek és perifériák garanciális és garanciaidőn túli szervize

 • Átalánydíjas javítási szerződés, akár 30 percen belüli hibajavítás megkezdéssel

 • Együttműködési szerződés, amely partnereinknek kedvezményes árakat és bizonyos prioritásokat jelent a problémáik elhárításánál, tételes óradíjas elszámolás mellett

 • Szoftverfejlesztés rövid határidőre, korrekt árakon, referenciákkal (C++, Lotus Domino/Notes, Oracle, Assembly stb PC-s platformokon, különféle Intel és MicroChip mikrokontrollerek célszoftverei stb)

 • Kereskedelmi forgalomban lévő programok és licencek szállítása, installálása

 • Web-lapok, internetes portálok készítése és üzemeltetése, IT alapú távfelügyeleti- és vezérléstechnikai berendezések

 • Programkezelési, gépkezelői és ECDL tanfolyamok (az Önök cégénél kihelyezett formában is, akkreditált vizsgával)

 • Vírusirtás, vírusíró programok forgalmazása (cégünk a Virusbuster és a GriSoft termékek magyarországi hivatalos viszonteladója)
 • Őszintén bízunk benne, hogy sikerült érdeklődését felkeltenünk, és hamarosan ügyfeleink között köszönthetjük.
  Elérhetőségeink